Гауляйтера Херсонщини після можливої коми “привели до тями”

Гауляйтера Херсонської області Володимира Сальдо, який міг перебувати в комі, “привели до тями”.

Зрадник заявив, що Антонівський міст у тимчасово окупованому Херсоні частково закривають. Про це повідомив радник голови обласної військової адміністрації Сергій Хлань у Facebook 20 липня.

“На превеликий жаль, Сальдо привели до тями. Розказує з кабінету про те, що Антонівський міст частково закривають на ремонт. Цього разу на концерт до Кобзона не потрапив, але місце там для Сосальдо вже заброньовано”, іронічно прокоментував Хлань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гауляйтер Херсонщини, який може бути в комі, видав “наказ”

Сальдо називає себе головою “воєнно-цивільної адміністрації Херсонської області” незаконного органу окупаційної “влади”.

13 липня з’явилася інформація, що Сальдо, імовірно, потрапив до лікарні і може бути в комі.

Зрадника могла отруїти Федеральна служба безпеки Росії. Також не виключають онкологію, повідомляв раніше Хлань. Де колаборант перебувавє зараз, точно невідомо.

19 липня в тимчасово окупованому Херсоні біля Антонівського мосту пролунали сильні вибухи. Міст пошкоджений, але його ще можна використовувати.

Вибухи в районі Антонівського мосту наслідок удару Збройних сил України по переправі. У результаті знищені системи протиповітряної оборони і укріплення окупантів біля мосту, розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Уранці 20 липня в районі Антонівського мосту також прогриміли вибухи, після чого над мостом піднявся стовп диму. Розриви лунали і в Новій Каховці. Наслідки атаки ЗСУ поки що невідомо. Але російські пропагандисти нарахували шість нових вирв на мосту.

Антонівський міст – це один з двох пунктів перетину через Дніпро. Ними Росія може постачати або відводити свої війська на території, яку вона окупувала на захід від річки. У цю зону входить Херсон. Якщо ЗСУ повістю знищать міст, окупанти опиняться в котлі, впевнений журналіст Андрій Цаплієнко.