Біля Антонівського мосту Херсона лунають потужні вибухи

​19 липня у тимчасово окупованому Херсоні в районі Антонівського мосту пролунали сильні вибухи.

Про це повідомляють місцеві жителі, інформує голова Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій в Тelegram.

За його словами, розриви снарядів чують і в сусідній Чорнобаївці. Деталі уточнюються.

З боку Антонівського мосту видно дим, пише “Суспільне” і публікує відповідне фото.

“Окупанти бояться активного опору місцевого населення, який наростає зокрема у Херсонській та Запорізькій областях. Все це призводить до збільшення відмов окупантів від участі в бойових діях на території України”, написав Бутрій.

Також росіяни не припиняють мародерствувати в області. Грабують місцеві бази відпочинку на Херсонщині, стверджує голова ОВА.

“Днями обікрали бази відпочинку “Гілея”, “Галичина” та “Місфора” в курортному селищі Лазурне”, уточнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гауляйтер Херсонщини, який може бути в комі, видав “наказ”

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

10 липня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили пункт управління Росгвардії під Херсоном, а також чотири склади з боєприпасами в різних районах області. Там міг загинути один із топофіцерів окупантів полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко.

Українські військові тісно співпрацюють із херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області. В загарбників не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.