В Україну повертається олігарх, який фігурує у смертельній ДТП

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський 12 липня був помічений на прикордонному пункті пропуску. Він вихав за кордон після того, як машина його кортежу збила людину.

За даними джерел «Української правди» в правоохоронних органах, Ярославський  перебуває на у пункті пропуску «Малий Березний» на кордоні зі Словаччиною.

У свою чергу в Державній прикордонній службі України УП зазначили, що не можуть надавати інформацію щодо перетину кордону третіми особами, та нагадали, що громадянам України, згідно з Конституцією, не може бути відмовлено у в’їзді в нашу країну. Перед цим у соцмережах 12 липня з’явилася інформація, що прикордонники не пускають Олександра Ярославського в Україну.

Нагадаємо, 9 лютого на трасі Київ – Довжанський сталася смертельна аварія. Автомобіль, що рухався з боку міста Чугуїв у напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода, внаслідок чого той загинув.  На місці ДТП знайшли номерний знак, що належить кортежу Олександра Ярославському.

Ярославський відразу залишив Україну (він полетів до Великої Британії). Поліція  розслідує смерть пішохода, а бізнесмена викликали на допит – як можливого учасника аварії, але той виклик проігнорував.