“Сиди в Росії і співай пісеньки” – лідер Kozak System дорікнув Брежнєвій

Лідер фольк-рок-гурту Kozak System Іван Леньо дорікнув українській співачці Вірі Брежнєвій в тому, що вона публічно не розголошує свою допомогу ЗСУ.

Артист сказав, якщо вона відчуває сором за матеріальну підтримку військ своєї країни, виконавиці краще співати в Росії. Про це Леньо заявив у інтерв’ю Наталії Мосейчук.

Ведуча запитала артиста, чи знає він про те, що Брежнєва вісім років фінансує українські батальйони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “За 105 днів відвикла від себе” Віра Брежнєва показала, як її змінила війна

“Я не бачив. Я хочу особисто дізнатися, яку бригаду вона фінансувала. Фотографії біля пофарбованого автомобіля ще не означає, що ця людина його купила. Я не знаю Брежнєву, не знаю цих бригад і не знаю, що вона туди купила. В неї на сторінці є ця інформація?” сказав Леньо.

Мосейчук розповіла артисту, що Брежнєва не публікує дописи про свою допомогу.

“Ну і все, до побачення. Значить ти соромишся, Віра Брежнєва, своєї допомоги ЗСУ. Це ще гірше. Краще не допомагай. Сиди в Росії і співай пісеньки”, сказав він.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ до України Брежнєва виступила проти війни й заявила, що Росія напала на Україну. Співачка поїхала в Польщу, де волонтерить і допомагає переселенцям. Ексменеджерка співачки, яка займалася піаром артистки в РФ, заявила, що Брежнєва назавжди покинула країну-загарбницю і розірвала там всі контакти.

Подейкують, що через російську агресію у Брежнєвої серйозний конфлікт із чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе. За чутками, він перебуває в Італії, де хоче перечекати війну, і боїться за бізнес у РФ. Меладзе жодного разу не висловився про війну РФ проти України.