Гороскоп на 12 липня: у кого з’явиться більше грошей та можливостей

12 липня бракуватиме стабільності. Доведеться складати плани на майбутнє, сперечатися і відстоювати свою думку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Ні в чому не можна бути впевненим цього дня, – говорить астрологиня. – Доведеться імпровізувати. Не вступайте в конфлікти. Переконати когось буде складно. Не час подавати резюме і проходити співбесіди. Показати себе з кращого боку не вдасться. Легше буде зруйнувати, ніж збудувати. Вирішуйте фінансові питання без поспіху. Уникайте штрафів. Більше грошей з’явиться у кишені Терезів і Козерогів. Нові можливості відкриють для себе Овни та Риби”.

Овен

Не покладайтеся на чужу думку. Краще за вас ніхто не розбереться у ваших справах. Виходьте завчасно у справах. У дорозі траплятимуться затримки.

Телець

Конфлікти з дітьми можуть перерости на справжнє протистояння. Зумійте вчасно опанувати себе. Не час призначати відповідальні зустрічі. Пильнуйте за гаманцем.

Близнюки

Обставини складатимуться не на вашу користь. Будьте дипломатичними. Обходьте гострі кути. Не варто повертатися до колишніх стосунків.

Рак

День випробування стосунків на міцність. Не шкодуйте за тим, що втратите. Справжнім почуттям ніщо не загрожує. Господарюйте економно. Прибутків очікувати не слід.

Лев

Важко буде зосередитися на роботі. Підводитиме пам’ять. Частіше робіть перерви. Записуйте все, що слід пам’ятати.

Діва

Хочеться як краще, а виходить як завжди. День розчарувань. Приділіть більше уваги улюбленим справам. Відкладіть на два дні початок нового курсу лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендові ідеї для літа: чотири легких способи укласти довге волосся

Терези

Дуже насичений подіями день. Бути водночас у двох різних місцях не вийде. Вам знадобляться помічники. Не дражніть вуличних тварин під час прогулянки.

Скорпіон

Відкладіть придбання електроніки та засобів зв’язку. Вони не працюватимуть довго. Змінювати місце проживання не час. Будь-які зміни у житті зараз недоречні.

Стрілець

Прораховуйте кожен свій крок. Швидкого результату очікувати не варто. Працюйте на перспективу. Примиріться з опонентами.

Козеріг

Цього дня потрібно багато рухатися. Не засиджуйтеся вдома. На вас чекають цікаві зустрічі. Відкладіть візит до перукаря або косметолога. Їхня робота не задовольнить вас.

Водолій

Не прагніть задовольнити свої бажання. Це навряд чи покращить настрій. Сходіть у гості до друзів. Поспілкуйтеся з рідними.

Риби

Налягати на солоденьке не варто. Підвищується схильність до збільшення ваги. Займіться фізичною роботою. Знайдіть час для активного відпочинку. Пийте більше чистої води.

Синоптики розповіли, якої погоди слід чекати 12 липня.