У Маріуполі у вересні почнеться “мобілізація” чоловіків – Андрющенко

До адміністрації колаборантів в Маріуполі надійшло розпорядження про план “мобілізації” в армію так званої ДНР. Відкриту мобілізацію запланували на середину вересня після псевдореферендуму.

У першу чергу під мобілізацію підпадуть студенти “університетів” Маріуполя, некваліфіковані робітники зареєстровані на роботах в комбінаті імені Ілліча, поліцейські-колаборанти та звільнені з фільтраційних колоній, повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Влада” Маріуполя визнала, що води не буде. Зрадники вже сколотили “бізнес”

Від мобілізації на першому етапі планують звільнити працівників Маріупольського порту, залізниці, задіяних на ремонтних базах військової техніки та деякі категорії комунальників.

Бойовики не задоволені небажанням маріупольців воювати та низькою ініціативою місцевої адміністрації. Тому скоро почнеться прихована мобілізація.

“Порада маріупольцям, особливо чоловікам терміново їхати з Маріуполя, за будь-яку ціну уникати офіційних реєстрацій та сумнівних “працевлаштувань”. Вірогідність опинитись в окопі гарматним м’ясом напроти української зброї занадто зросла. В разі якщо вас мобілізували здавайтесь в полон при першій нагоді. Це не тільки дасть змогу уникнути відповідальності, але збереже життя”, пише Андрющенко.

У Маріуполі на Донеччині медицина скотилася до Середньовіччя. Замість лікування людям відрізають кінцівки. Нещодавно житель поранився під час обрізання нігтів. У результаті заніс інфекцію. Лікарям, через відсутність медикаментів, довелося провести ампутацію. У XXI ст. людина залишилася без пальця через звичайний поріз. Такі “швидкі рішення” приймають постійно.

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині жителі продовжують розбирати завали та прибирати вулиці. Гроші за цю роботу частково виплачують лише найбільш невдоволеним. З іншими “розраховуються” їжею.