Росіяни знову тікали біля Мар’їнки – ЗСУ їм “всипали” не тільки там

Українські захисники знов змусили тікати російських окупантів, коли ті спробували наступати у напрямку Мар’їнки на Донеччині.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

У напрямку села Краснопілля в Донецькій області наші воїни відбили черговий ворожий штурм і звели всі намагання окупантів просунутися нанівець.

На Слов’янському напрямку окупанти обстрілювали із ствольної і реактивної артилерії райони населених пунктів Дібрівне, Мазанівка, Богородичне, Адамівка, Курулька, Черкаське, Краснопілля, Маяк і Новомиколаївка.

Завдали авіаудар поблизу Богородичного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський коротко відповів про деокупацію півдня

На Краматорському напрямку активних дій окупанти не вели.

Обстріляли із ствольної артилерії райони Сіверська, Закітного, Серебрянки, Григорівки, Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного, Званівки, Виїмки та Івано-Дар’ївки. Завдали авіаударів неподалік Серебрянки, Івано-Дар’ївки і Спірного.

На Бахмутському окупанти стріляли із мінометів, ствольної і реактивної артилерії в райони Часового Яру, Берестового, Покровського, Соледара, Зайцевого, Вершини, Новолуганського, Кліщіївки, Кодеми і Нью-Йорка.

Завдали авіаударів літаками штурмової авіації Су-25 поблизу Покровського і Яковлівки.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському і Запорізькому напрямках ворог обстріляв із артилерії різних калібрів райони Авдіївки, Карлівки, Невельського, Мар’їнки, Срібного, Новомихайлівки, Володимирівки, Павлівки, Вугледара, Перебудови, Великої Новосілки, Времівки, Новосілки, Білогір’я, Полтавки, Малинівки, Гуляйполя, Залізничного, Загірного, Гуляйпільського, Малої Токмачки, Новоданилівки, Оріхова, Жереб’янок і Кам’янського.

Ворог завдав авіаударів поблизу Шевченка і Золотої Ниви.

Вчора російські окупанти поцілили ракетами з “Ураганів” у житлову п’ятиповерхівку у Часовому Яру на Донеччині. Від російських обстрілів загинула 31 людина.