“Це ми ще не починали” – Данілов прокоментував вибухи на ворожих складах

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував низку вибухів та пожеж у командних пунктах окупантів та на їхніх складах з боєприпасами.

Кількісна перевага російської армії нівелюється точністю ракетно-артилерійських ударів Збройних сил України. Про це написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це ми ще не починали”. ЗСУ за добу знищили шість складів росіян Братчук

“Деморалізація, демілітаризація та деокупація три основні ефекти роботи сучасної західної зброї зі знищення командних пунктів, техніки та складів боєприпасів рашистів останнім часом”, написав Данілов.

За його словами, західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни.

“І це ми ще не починали!” додав Данілов.

Збройні сили України вдарили по казармі з росіянами в тимчасово окупованій Ясинуватій Донецької області. Народний депутат Олексій Гончаренко додав, що майже 100 російських солдатів “поїдуть додому в пакетах”.

У тимчасово окупованому Донецьку вибухнув один із великих російських складів боєкомплектів. Окупанти розмістили його у “КАМАЗ-центрі”. Над містом здійнявся дим. Очевидці чують детонацію снарядів.

Після ураження Збройними силами України військових об’єктів окупантів з високоточної зброї на тимчасово окупованій території Запорізької області в росіян розпочалася паніка. Загарбники масово покидають склади та бази зберігання озброєння та військової техніки Російської Федерації.