У Києві відкривається видова локація на схилах Дніпра – проведуть благодійні заходи

У Києві відновлює роботу майданчик на схилах Дніпра Kureni.

З 15 до 17 липня там відбудуться благодійні заходи. Про це повідомляє пресслужба Kureni.

“Влаштовуємо благодійну зустріч KURENI ДОБРА, щоб як у старі, добрі часи обійнятися з друзями на екваторі літа, а також допомогти нашим захисникам, які щодня боронять рідну землю”, йдеться в повідомленні.

Протягом заходу виступлять українські музиканти, серед яких CEPASA, гурт Disappeared Completely, Hector Cooper та Sasha Dog, THE:ID та інші.

Крім того, відбудеться виставка творів митців. Серед представлених авторів будуть художник із Одеси Євген Котенко, фотограф Дмитро Ніконоров, Ганна Оборська, яка займається фотографією, керамікою та живописом, та інші.

У рамках заходу відбудеться також благодійний аукціон вінілових платівок.

16-17 липня виступлять українські артисти зі Stand Up. Наприклад, Діма Поліщук, Лана Чубаха, Богдань Письменко та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реставрація Андріївської церкви стала однією з найкращих в Європі як ремонтували памʼятку Києва

На локації проходитиме маркет українських виробників, на якому буде представлений широкий вибір продукції, від створених власноруч прикрас до дизайнерського одягу. Працюватиме також і фудкорт.

Відвідати захід можна здійснивши благодійний внесок у розмірі 200 або 400 гривень, для дітей у супроводі дорослих вхід вільний.

Головною метою заходу є збір коштів військовим у 110 і 112 бригадах та 128 окремому батальйоні. Їм необхідні електромотоцикл, дрон, чотири прилади нічного бачення, зарядна станція та два тепловізори. Весь прибуток відправлять на допомогу захисникам.

На Андріївському узвозі відкрили виставку під назвою “Спротив 2022”. Там представлені військові трофеї і роботи українських митців, зроблені із залишків російських ракет та снарядів.