Працюють партизани: на гауляйтера Мелітополя скоїли замах

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області скоєно замах на колаборанта та зрадника Андрія Сігуту.

Колаборант вижив. Про це повідомляє народний депутата Олексій Гончаренко в Telegram.

“На Андрія Сігуту (колаборанта, гауляйтера Мелітопольского району) скоєно замах. Свиня вижила. Поки що. Дякую партизанам за роботу”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колаборант Сальдо підірвався у службовому авто – Немировський

Сігута депутат та заступник голови Мелітопольської районної ради восьмого скликання. Він обирався від партії “Опозиційна платформа За життя”.

З початку війни поширював серед місцевих жителів російський номер телефону. Куди пропонував надсилати дані про місцезнаходження українських військових, техніки та зброї, розташування систем ППО на території міста та району.

Крім того, депутат-зрадник добровільно зайняв посаду виконуючого обов’язки голови “військової цивільної адміністрації Мелітопольського району”.

А після того заступив на посаду голови вказаного незаконного органу влади, яку обіймає до теперішнього часу.

Українські партизани продовжують боротися проти окупаційної влади. Відтак у тимчасово захопленому Мелітополі в Запорізькій області вони оголосили грошову винагороду в $10 тис. за голову гауляйтера. Про це розповів мер міста Іван Федоров.

99% громадян в Мелітополі чинять опір окупаційній “владі”. Нещодавно місцеві фермери підсунули окупантам отруєну черешню.

У Великому Бурлуку, що на Харківщині, біля місцевої адміністрації пролунала “бавовна”, а потім з’явилося задимлення. Це підірвалося авто з місцевим колоборантом-гауляйтером Євгеном Юнаковим усередині.