Удар ЗСУ по базі Росгвардії: міг загинути один з топофіцерів РФ

Унаслідок знищення російської військової бази під окупованим Херсоном міг загинути один з топофіцерів окупантів полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко.

Також він міг отримати поранення, повідомила міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm з посиланням на непідтверджені поки що дані.

У квітні цього року спільнота детально розповідала про діяльність Нечипуренка. Зазвичай він щодня був активний у соціальних мережах. Однак востаннє в російському “Вконтакте” з’являвся о 1:57 10 липня. Цей факт “опосередковано може вказувати на деякі проблеми у полковника”, стверджують аналітики.

“Сподіваємось, що рашист вже на концерті у Кобзона, а якщо ще живий, то певно не має часу сидіти в VK, бо на базі Росгвардії “бавовна”, додали в InformNapalm.

Нечипуренко заступник начальника Управління Росгвардії Республіки Інгушетія. За даними InformNapalm, він керував окупаційними поліцейськими підрозділами РФ на півдні України в Запорізькій області. Зокрема, Нечипуренко разом з колаборанткою Юлією Чичеріною зривав український прапор в Енергодарі.

Однією із зон відповідальності та направленням роботи полковника була організація блок-постів на окупованій території у Запорізькій області. Під його керівництвом процвітало насильство, мародерство, знущання з мирних українців.

Доповнюється…