Гороскоп на 11 липня: астрологиня назвала знаки, на які чекає справжній успіх

11 липня – день неприємних розмов та невиправданих сподівань. Стережіться ліні, брехні та заздрості. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Ставтеся з розумінням до людських слабкостей, – говорить астрологиня. Не забувайте про них, коли плануєте своїх справ. Усім бракуватиме терпіння й такту. Відкладіть важливі поїздки й перемовини. Пильнуйте під час оформлення фінансової документації. Можливі прикрі помилки. Візит до косметолога краще перенести. Цього дня легше зіпсувати зовнішність, ніж покращити її. Справжній успіх чекає на Раків, Левів, Козерогів і Риб”.

Овен

Шукайте альтернативні способи заробітку. Основні джерела доходу не забезпечать ваших потреб. Не з’ясовуйте стосунків з близькими людьми. Поступіться.

Телець

Ваші ідеї поки що не будуть втілені в життя. Бракуватиме грошей. Займіться підвищенням кваліфікації. Не час призначати перше побачення. Воно пройде невдало.

Близнюки

Вас підводитимуть транспорт і люди. Скасовуватимуться домовленості. Не переймайтеся. Поспішайте роботи добро. Допомагайте людям навколо.

Рак

День обіцяє бути вдалим. Будьте наполегливими. Беріться за складні завдання. Можна сподіватися на підтримку колег. Вечір проведіть у колі близьких людей.

Лев

Дім потребуватиме ваших рук. Не залишайте без нагляду увімкнену побутову техніку. Пошук нового місця роботи не дасть результатів.

Діва

Емоційно складний день. Сумніви й тривоги заважатимуть зосередитися на роботі. Важливі справи краще відкласти. Більше часу проведіть із дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зброя замість пуантів: показали фото відважних захисниць України

Терези

Бракуватиме терпіння і серйозного ставлення до справ. Тому помилки в роботі траплятимуться частіше. Утримайтеся від гучних заяв. Життя внесе свої корективи.

Скорпіон

Похід по крамницях бажано відкласти. Можете накупити дешевого непотребу. Пильнуйте за кермом. Уникайте аварійних ситуацій. Дослухайтеся до порад старших.

Стрілець

Вашим планам не вистачатиме організованості. Тому більшість з них так і залишиться на папері. В особистому житті намітяться приємні зміни. Не ігноруйте запрошення на побачення.

Козеріг

Щаститиме тим, хто не поспішатиме. Все необхідне до вас прийде вчасно. Боржники повернуть борг. Друзі допоможуть владнати складні ситуації. Будьте вдячними.

Водолій

Не варто піддавати критиці чужу роботу. Займайтеся своїми справами. Нові ініціативи не матимуть успіху. Користуйтеся перевіреними методами в роботі.

Риби

Турбуватимуть тривожні передчуття. Не зважайте на них. День пройде спокійно. Більше часу приділіть своїй родині. Телефонуйте друзям.

11 липня в Україні мине з дощами. Вони супроводжуватимуться грозами й рвучким вітром. Синоптикиня назвала області, де опади є малоімовірними.