Щонайменше один у день: у МВС розповіли про нищення ворожих складів

Збройні сили України постійно нищать склади боєприпасів у тилу російських окупантів. Такі удари можливі завдяки сучасному озброєнню від західних партнерів.

Втрата щонайменше одного складу боєприпасів на день уповільнює ворога, каже радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Після боїв за Лисичанськ та Сіверськодонецьк росіяни перейшли до нової тактики. Вони концентрують багато техніки та живої сили на невеликій території. Це дозволяє “випалювати” українську землю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти планують одночасний штурм Слов’янська та Краматорська – ISW

Знищення великих складів заважає агресорові й надалі дотримуватись цієї тактики.

“Наше головне завдання це саме знищення складів по всьому периметру там, де вони ближче підвозять їх до лінії фронту”, сказав Денисенко.

У Telegram-каналі “Американський піхотинець” опублікували карта знищених російських складів з боєприпасами. За два тижні близько 30 складів знищили.

Збройні сили України вдарили по логістичній базі окупантів у Великому Бурлуку на Харківщині. Над селищем піднімається дим. Крім цього горять ворожі склади в тимчасово окупованій Макіївці Донецької області.

У тимчасово окупованому Алчевську Луганської області вибухають снаряди. Пожежа сталася на пивзаводі, де окупанти облаштували військовий склад.