Окупанти перекидають техніку і війська з Маріуполя у Бердянськ

Вчора, 9 липня, після 13:00 велика колона російської техніки з позначкою V, що на передодні в’їхала в Маріуполь, вирушила в бік міста Бердянськ Запорізької області.

Крім того, у напрямку міста поїхали п’ять автобусів з окупантами. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Росіяни бояться” у Маріуполі окупанти заістерили від побутової пожежі

“Також, частину військової техніки з місць зберігання в Маріуполі додали до колони. Окупанти продовжують виведення техніки з Маріуполя в бік лінії фронту”, зазначив Андрющенко.

Повідомити про колаборантів, зрадників, переміщення ворога, зберігання техніки та БК, керівництва окупантів можна в бот.

9 липня о 5:56 у тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині пролунав потужний вибух. Сталося це в районі металургійного комбінату ім. Ілліча. Причиною вибуху стало невдале розмінування території російськими саперами. У результат троє з них загинули.

8 липня в тимчасово захоплений Маріуполь прибуло п’ять великих автобусів з російськими військовими з напрямку Волноваха/Донецьк. Така ротація вказує на посилення охорони, перш за все, в порту в зв’язку з початком його реального відновлення як військово-вантажної бази.