Атака Донеччини з “Ураганів”: під завалами залишаються понад 30 жителів

Щонайменше 30 людей перебувають під завалами п’ятиповерхівки у Часовому Ярі Бахмутського району Донецької області. Увечері 9 липня місто атакували російські окупанти з “Ураганів”.

У будинку повністю знищено два під’їзди. На місці працюють рятувальники намагаються врятувати тих, хто опинився під завалами. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко близько 8:00 10 липня у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли південь України зі ствольної артилерії

“За словами місцевих мешканців, там, найімовірніше, щонайменше 34 людини, у тому числі 9-річна дитина. Зараз рятувальники зуміли встановити контакт із двома людьми, що опинилися під руїнами. Рятувальна операція триває. На поверхню вже змогли дістати шість загиблих і п’ять поранених”, зазначив він.

Російські окупанти ведуть активні обстріли по всій лінії фронту та по містах у відносному тилу. Про це повідомив Кириленко.

Загинули троє цивільних. Під вогнем звільнена від росіян Павлівка у Вугледарській громаді. Ракетним ударом зруйновано один будинок, на щастя, без постраждалих. В Авдіївці більше 10 обстрілів, всі по житлових кварталах і цивільній інфраструктурі.

У Мар’їнці від обстрілів загинула щонайменше одна людина, у Красногорівці зайнялась пожежа в полях. В Очеретинській громаді зі Смерчів обстріляний дачний кооператив у Новоселівці Першій без постраждалих.