ЗСУ потужними ударами змусили ворога призупинити наступ на Луганщині

На Луганщині Збройнісили України потужними ударами змусили ворога призупини наступ.

Українські військові ударили по казармах і складах у тилу ворога. Про це повідомив глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“У нас сьогодні 9 липня і можемо говорити про те, що Луганщина не скорена, вона бореться. Частина території тримає оборону й наші захисники наносять доволі потужне ураження ворогу. Як по тій частині Луганщини, що перебуває під контролем ворога, так і у глибокому тилу. Можу сказати, що настільки потужні удари завдані по російських складах, казармах з особовим складом, що вони навіть призупинили наступи”, розповів Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Пентагоні заявили, що вже понад сотня українців пройшла тренування з HIMARS

За його словами, ворог готує провакації і планує ховати боєкомплект у дитсадках і школах.

“Вони думають, що ж робити, щоб зберегти склади, людей, щоб не було перебоїв. Навіть знаємо про такі плани, що хочуть розміщати боєкомплект в будівлях дитячих садочків і шкіл. Для того, щоб звинуватити потім ЗСУ, що вони розстрілюють школи, чи садочки”, зазначив Гайдай.

Наступ російської армії на Донбасі не можна назвати успішним, попри взяття окупантами окремих населених пунктів. Терористи зазнали на даному напрямку значних втрат і не виконали поставлених на початку наступу завдань, повідомляє пресслужба Пентагону.