Ретрит у селі й дружні прогулянки: Педан поділився головними традиціями сім’ї

У День родини, який в Україні відзначають 8 липня, шоумен Олександр Педан розповів, які має традиції з рідними.

Ведучий “Нового каналу” разом з дружиною Інною самі їх дотримуються, а ще 17-річну Леру і 5-річного Маріка навчають.

“У доковідні часи ми з дітками постійно приїжджали на Великдень до наших з дружиною бабусь. Це було для нас дуже важливо. Бабусі Інни цьогоріч виповнилось уже 90 років. Тож для них кожна зустріч із правнуками це велике щастя. Я думаю, такі гостини продовжують їм життя. Щойно ми маємо можливість, то намагаємось їхати туди. Це традиція номер один”, поділився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давали життєві уроки і захищали все життя: зірки поділилися ніжними спогадами до Дня батька

Педан зізнався, що загалом поїздки за місто є найкращою підзарядкою для нього.

“Час у селі це, як модно зараз казати, ретрит. За кілька днів можна відпочити і тілом, і душею, побути в спокої. Обожнюю це”, додав телеведучий.

Але головна традиція у сім’ї Педанів це проведення часу з дітками.

“Обожнюємо гуляти з Маріком удвох. Ми з ним справжні дружбани! Називаємо один одного baddy, тобто “людина, якій можна цілковито довіряти”. Навіть своє життя. Готовий завжди підтримувати сина, страхувати його. Як і Лєру! З донькою ми теж у дружніх стосунках”, поділився він.

Педан вирішив випустити проєкт “УніверСheck”, який знімали ще до початку повномасштабної війни РФ проти України.

На початку весни на YouTube-каналі Педана мав вийти освітній проєкт. За ідеєю, він з донькою-випускницею 17-річною Лєрою вирушають в освітню подорож містами України задля пошуку університету мрії. Мета проєкту – познайомити абітурієнтів з українськими вузами, розповісти про їхні переваги та недоліки й загалом про можливості для молоді у різних містах України. Але війна змінила плани.