Dzidzio переживає, щоб його матір не зустріла росіян: “Буде гірше за атомну війну”

Мати виконавця Dzidzio Галина Янівна вже багато років живе в Португалії. Однак співак не переживає за те, що її можуть атакувати зомбовані росіяни.

У цьому зізнався в програмі “Ранок з Україною”.

“Я переживаю, щоб мама з ними не зіткнулася, бо це буде велике лихо. Це буде гірше за атомну війну. Вона може трьох взяти під пахву, чотирьох підняти в повітря. Вона настільки бойова духом, і її всі там (у Португалії. Gazeta.ua) люблять і поважають. Вона завжди із синьо-жовтим прапором. І кулак у неї міцний. Якщо йдеться про Україну, то вона б’є сильно”, пожартував артист.

Розповів, що водночас Галина Янівна відчуває докори сумління за те, що не може бути поряд з рідними в Україні. Тож намагається направити сили на допомогу українським біженцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білик розповіла про екскоханого Дікусара: “Діма саме в тій частині, де воєнні дії”

Виконавець пояснив, що за кордоном, зокрема в Португалії, більше переживають за війну, ніж в Україні. Михайло Хома справжнє ім’я музиканта переконаний, що українці вже пережили страх.

“За кордоном все набагато страшніше, ніж тут. Ми вже загалом пережили страх. Нам не страшно, бо ми люди волелюбні. За кордоном мати, українці, португальці більше переймаються. А я, коли телефоную, говорю: “Не треба переживати. Діяти треба”, зазначив співак.

Dzidzio розповів, чому його сестра й племінниця повернулися в Україну. З початку російської агресії вони переїхали в Португалію. За його словами, артист наполіг, щоб вони продовжували жити вдома.