Вчать правильно хвалити Путіна: перехопили нові методички ФСБ

Служба безпеки України перехопила нові методички ФСБ.

У них російських чиновників вчать правильно хвалити Путіна та коментувати війну в Україні. Про це СБУ повідомила в Facebook.

Зазначається, що документ має примітку “до неухильного використання”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникають безвісти: ФСБ “полює” на “зрадників” серед російських військових

“Саме за цими тезами мають готувати свої виступи російські чиновники, артисти та спортсмени. Ним послуговувалися і на концерті в Лужниках у березні, і на Економічному форумі у Петербурзі у червні”, йдеться у повідомленні.

Один із головних наказів СБУ хвалити Путіна. Адже це він нібито “особисто захистив Росію від знищення, а росіян він стояння на колінах”.

“А для більшої переконливості аналітики ФСБ наводять цілий блок “найчеснішої статистики” про захмарну підтримку російського диктатора та перераховують аргументи, щоб росіяни не боялися дефолту та міжнародних санкцій”, повідомила спецслужба.

Служба безпеки України отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб про “правильне висвітлення спецоперації” в Україні.

Працівники п’ятого відділу Федеральної служби безпеки визнають у своїх документах, що населення Росії досі не розуміє, чому війна була єдиним можливим способом “досягнення мети РФ”.

Тепер ФСБ намагаються знайти нові аргументи, щоб пояснити це й виправдати злочини російських військових.