Зруйновані будинки й убиті цивільні: наслідки пекельної ночі в тилу Донеччини

Росіяни продовжують вбивати цивільних та нищити інфраструктуру Донеччини не лише на фронті, а й у відносному тилу.

У Миколаївській громаді окупанти здійснили артобстріл Райгородка, повідомив 24 червня голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram. Є інформація про двох загиблих та одного пораненого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи обстріляли пожежно-рятувальну частину: є постраждалі

“Костянтинівка зазнала ворожого ракетного удару. Відомо про щонайменше одного загиблого цивільного, пошкоджено господарське приміщення тепломереж. Також від обстрілу постраждали автомобілі рятувальників, які прибули для підвозу води жителям міста. Через бойові дії Костянтинівка досі залишається без централізованого водопостачання”, ідеться у повідомленні.

У Мар’їнській громаді впродовж ночі тривали артилерійські та мінометні обстріли. У Максимільянівці снарядами пошкоджено дитсадок та чотири житлові будинки. Ще в трьох будинках від обстрілів зайнялися пожежі. Збройні сили України відбивають усі ворожі атаки на цьому напрямку.

21 червня внаслідок ворожих ударів по пляжу на озері Золота Рибка в місті Часів Яр Бахмутського району Донецької області поранення отримали шестеро дітей віком від 9 до 16 років. Діти там купалися. Загалом унаслідок обстрілу загинула людина, ще 11 поранені.