Лілія Нечай, Leo Beauty Club: Про модний літній манікюр, експерименти з нігтями і тренд на оригінальність

Літо формує запит на яскраві фарби та позитив, це допомагає впоратися зі стресом, спричиненим війною, вважає майстер нігтьової естетики салону краси Leo Beauty Club Лілія Нечай. Що пропонують майстри цього літа своїм клієнтам, який манікюр буде наймоднішим і що важливо пам’ятати новачкам у професії, Лілія розповідає в інтерв’ю UA.NEWS.

Салон у Києві знову радує відвідувачів своїми послугами. Як змінилася ваша робота за умов війни?

Лілія Нечай: Я сказала б, що змінилася кардинально. З початком війни моя сім’я змушена була виїхати з Києва. Понад місяць тому я повернулася додому. На той час у Leo Beauty Club відкрилася вакансія майстра нігтьової естетики.

У професійних колах про салон говорять як один з кращих закладів столиці, я чула багато позитивних відгуків від клієнтів, тому вирішила спробувати свої сили, тому що професійно займаюся nail-сервісом. З того часу моя кар’єра та життя дуже змінилися.

Для мене це новий рівень та нові можливості, робота цікава і прибуткова. Відвідувачів досить багато, прийом розписаний на тижні наперед. Зараз дуже популярний арт нігтів з акцентом на патріотизм, це стимулює вигадувати нові ідеї та постійно вчитися, щоб перевершувати очікування клієнтів.

Що найскладніше у роботі майстра з нігтьової естетики?

Лілія Нечай: Для мене особливих труднощів у роботі немає, тому що я пройшла дуже хорошу школу та здобула величезний досвід, працюючи у цій спеціальності. Буває, що приходять «новачки» і перед тим, як приступити до роботи, таких клієнтів потрібно розташувати до себе. Нічого складного в цьому також немає, але іноді потрібні деякі зусилля, щоб налагодити контакт з відвідувачем.

Якому манікюру/педикюру віддають перевагу клієнти влітку?

Лілія Нечай: Літо – чудова пора року, всім хочеться позитивних емоцій, тому більшість клієнтів обирають соковиті, яскраві відтінки палітри покриттів. А враховуючи те, що з початком війни багато наших співгромадян пережили сильний стрес, підсвідомо хочеться змінити картинку світу на більш легку, райдужну, переключитися на щось хороше. Тому часто обирають яскравий арт чи поєднання життєрадісних відтінків. Або підкреслено ніжний нюд.

Саме влітку частіше приходять експериментувати з образами, вибираючи те, на що раніше не наважувалися – складні абстракції, геометрію, фруктові та морські мотиви, нову форму нігтів тощо.

Влітку частіше та регулярніше приходять на педикюр – ця послуга у теплий сезон, коли ніжки відкриті, користується дуже великою популярністю. Педикюр – це не тільки про естетику ніг, а ще й про здоров’я шкіри та нігтів, тому рекомендую робити цю процедуру на постійній основі.

Крім цих базових послуг, що ще пропонує салон у зоні нігтьової естетики?

Лілія Нечай: Салон користується любов’ю відвідувачів саме тому, що на одному просторі зібрано все для повноцінного та якісного догляду за собою.

Все продумано до дрібниць, щоб кожен клієнт зміг отримати максимум від відвідування. Великий вибір різної професійної косметики з догляду за шкірою рук і ніг на будь-який сезон, компліменти від салону, дуже розслаблююча атмосфера, можливість послуг «в чотири руки», масаж і SPA, професійна консультація майстра – усім цим можна порадувати себе в Leo Beauty Club.

Розкажіть про новинки у сфері nail-сервісу?

Лілія Нечай: Сфера nail-сервісу дуже багатогранна та постійно розвивається. Трендами цього року залишаються ті самі натуральність і природність, але з новими акцентами. Патріотичні малюнки або поєднання відтінків, світловідбивні гель-лаки, кольорові основи. У тренді також металеве покриття або дзеркальний манікюр, використовуючи техніку втирання або фольгу.

Ще один тренд – матові нігті. У поєднанні з ефектним артом такі нігті стають витвором мистецтва. У моді – оригінальність.

Так само актуальні мигдалеподібна форма, або квадратна зі згладженими кутками, «пуанти» і навіть ультрадовгі стилети – все залежить від ваших уподобань, бажання та настрою.

Що порадите майстрам-новачкам вашої професії?

Лілія Нечай: Всім, хто обрав цю професію і поки що є новачками, хочу порадити навчитися слухати себе і не боятися експериментів, обов’язково вчитися новим технікам та прийомам, обираючи найкращих викладачів, не економити на матеріалах та розхідниках – це завжди окупиться якістю роботи та подякою клієнтів.

Ще – брати участь у конкурсах, фотозйомках, ставити амбітні цілі та досягати їх. І пам’ятати, якщо ви займаєтеся улюбленою справою з повною віддачею – ви йдете шляхом успіху.