Літнє сонцестояння 2022: що принесе цей день українцям

21 червня близько полудня Сонце переходить до знаку Рака. Розпочинається астрономічне літо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Час складати плани на наступний місяць, – каже астрологиня. – Швидко змінюватимуться зовнішні обставини. Встигайте підлаштовуватися під них. День випробувань для керівників. Помилкові рішення можуть обернутися на звільнення з роботи. Добре почуватимуться активні та ініціативні люди. Хочете щось змінити у своєму житті – дійте. День літнього сонцестояння буде особливим для українців. Отримаємо гарні новини з передової. Ворог жадатиме помсти, але ще більше отримає по зубах”.

Овен

Зосередьтеся лише на важливих справах. Доводьте розпочате до кінця. Стримуйте свою цікавість. Вона відволікатиме від роботи.

Телець

Не давайте інстинктам панувати над розумом. Умійте пробачати. Протипоказані косметичні операції. Підбір нової косметики відкладіть.

Близнюки

Найважливіші події відбуватимуться на роботі. Не час відпочивати. Подбайте про оновлення обладнання. Стережіться службових романів. Будьте вірними своєму подружжю.

Рак

Само по собі нічого не зміниться на краще. Усе необхідне потрібно буде виборювати. Не бійтеся конкурентів. Удача на вашому боці.

Лев

Цей день виявить усі попередні помилки. Робіть висновки. Уникайте суперечок. Вам не вийти з них переможцем.

Діва

Не шкодуйте грошей на благодійні справи. Усі зміни на краще. Удача на вашому боці. Відстоюйте власні інтереси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В якому форматі розпочнеться навчальний рік – у Міносвіти відповіли

Терези

Головний біль супроводжуватиме протягом дня. Важко буде зосередитися на роботі. Родичі будуть мати багато претензій до вас. Більше часу проводьте на самоті.

Скорпіон

Удача супроводжуватиме вас навіть у дрібницях. Активно беріться до діла. Долучіться до волонтерів. Сил вистачить на все.

Стрілець

Не плутайте фантазії з реальністю. Розділяйте бажане й необхідне. Довіряйте перевіреним друзям. Нові знайомі принесуть неприємності.

Козеріг

Справи рухатимуться повільно. Заважатиме недбалість колег і партнерів по бізнесу. Захищайте тіло від дії сонячних променів. Перегрівання шкідливе для вас.

Водолій

Знижується працездатність. Не беріть на себе додаткової роботи. Конфлікт з друзями остаточно зіпсує настрій. Більше відпочивайте.

Риби

Наведіть лад у справах. Викиньте з дому мотлох. Подумайте, чого бракує у вашому господарстві. Менше часу проводьте в балачках з друзями. Куплені цього дня речі служитимуть довго.

21 червня температура повітря у західних, північних областях та в багатьох центральних знизиться до +20…26°С. У Києві очікується послаблення спеки до +27°С.