Окупанти ударили по Дніпропетровщині з артилерії: в облраді розповіли подробиці

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про поточну ситуацію в області.

За його словами, російські терористи продовжують обстріли Криворізького району. Про це він написав у Telegram.

Відомо, що 20 червня загарбники обстріляли прикордонні територіх Апостолівської громади. Також влучили в поля на території Широківської громади.

Крім того, вдень терористи зі ствольної артилерії знову обстріляли Велику Костромку. У результаті в одній з господарчих будівель сталася пожежа. Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову гатили з “Ураганів” по Дніпропетровщині

Також тривають роботи з ліквідації наслідків пожежі на нафтобазі, куди влучили ворожі ракети. Території інших районів області протягом дня не обстрілювалися.

Лукашук зазначив, що Дніпропетровська область продовжує приймати внутрішніх переселенців.

“Станом на цю хвилину в області проживає понад 268 тисяч зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб. Найбільше, як і раніше, у Дніпрі (112,6 тис. людей) та Кривому Розі (49,5 тис. осіб). Дякую нашим громадам за щоденну всебічну допомогу людям, які були вимушені шукати порятунку від російських загарбників”, – зазначив він.

18 червня зазначали, що внаслідок ракетного удару по нафтобазі у Новомосковському району Дніпропетровської області, за попередніми даними, постраждали 11 людей. Один з них у важкому стані.

Раніше було відомо про дві жертви внаслідок ворожого удару по нафтобазі. 20 червня близько 13:55 рятувальники знайшли тіло третього загиблого.