Кароль емоційно прокоментувала заборону російської музики

Артистка Тіна Кароль, яка після початку війни активно бере участь у благодійних заходах на підтримку України, висловилася про заборону російської музики.

За словами співачки, це питання “назрівало давно”. Такий крок вважає абсолютно правильним. Про це зазначила в ефірі національного телемарафону.

“Вітаю нас – і музикантів, й український народ, що ми стаємо незалежними. Дуже важливо тримати лише наш стрій, який цікавий лише нам”, – наголосила Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російськомовні пісні зникли з українських радіостанцій

Вона також згадала благодійні концерти на підтримку України. Співачка переконана, що на них не можуть лунати російські пісні.

“Тому що спільноти за кордоном запитують: “Так ми не розуміємо – ви воюєте чи співаєте російські пісні?” – наголосила вона.

Кароль закликала писати новітню історію без російських окупантів.

“Russia goodbye!” – додала емоційно зірка.

Верховна Рада України заборонила російську музику в українських медіа та громадському просторі. “За” проголосували 303 нардепи.

Так, законопроєкт 7273-д забороняє концерти російських виконавців в Україні та відтворення їхніх фонограм. Крім того, цей проєкт передбачає підтримку національного музичного продукту, збільшення частки української мови в радіоефірі, стимулювання трансляції україномовних дитячих та освітніх телепрограм. Цим же законопроєктом заборонено акустичне насильство у громадському транспорті.