“Не поспішай з рішенням” – мати окупанта просить не їхати з України

Російський окупант поскаржився матері, що більше не хоче воювати в Україні та шукає, як втекти в Російську Федерацію.

Але реакція матері його здивувала та попросила “почекати”. Про це йдеться у перехопленій розмові, яку опублікувало Головне управління розвідки МО України в Telegram.

Загарбник розповідає, що він залишиться на війні, як мінімум, на пів року. Колишні обіцянки про тримісячний термін виконувати керівництво РФ не збирається. Тому, шукає можливість звільнитися будь-яким способом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Люди почнуть самі в себе стріляти” – терористи чекають на повне виведення з України (18+)

“Я просто дізнавався, як можна буде ще звільнитися і мені сказали, можливо “за сімейними”, якщо треба “за доглядом”. Мені сказали, якщо довідка буде, то можна буде тебе звільнити. Щоб мене звільнили і додому відправили. Що батьки в Киргизстані знаходяться і що я один в сім’ї, нема кому доглядати”, каже він.

Матір окупанта агітує не поспішати з рішенням, а просто піти у відпустку. Потім, можливо, повернутися знову в Україну.

На що прозрівший окупант відповідає категорично: “Ні, мам! Все. Не хочу після всього. У мене немає жодного бажання”.

Один з російських командирів заявив дружинам окупантів, що їхні чоловіки перебуватимуть на війні в Україні ще довго. Їх збираються тримати там до 2024 року. За словами терориста, вони перебуватимуть в Україні пів року, після чого їх на два тижні відпустять у Росію. Далі знову відправлять в Україну на пів року. Водночас він заявив, що його бригада з Сахаліну “найвідсталіша”.