Про питання, які мучать українців. Jerry Heil та Alyona Alyona випустили спільний трек “Чому?”

Виконавиці Jerry Heil та Alyona Alyona презентували трек “Чому?” про питання, які мучать українців.

Музичною прем’єрою поділилися на YouTube.

“У мене є багато запитань, на які складно зараз шукати відповіді. Але я шукаю. Саме через те, щоб розставити в голові все по полицях і зрозуміти, як жити далі. Я часто зустрічаю людей, у яких виникають такі самі запитання. І хочеться, щоб наше нове суспільство, яке формується тут і тепер, давало відповіді на ці питання не такою ціною, якою дає зараз”, – розповіла реперка.

У пісні можна почути такі питання: “Кому Бог відкриє карман, повний істини?”, “Чому ми йдемо на невивчені відстані?”, “Скільки ще пролитись має крові?” тощо. Alyona Alyona пояснила, що після початку війни вони з Jerry Heil усвідомили, що найкраще благо у світі – це служити й проявляти любов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гімн перемоги й осучаснені “Думи” Шевченка – українські виконавці презентували 12 нових пісень

“Усі істини – прості. Рідна земля не має аналогів. Інтуїція – це голос душі. І якщо повторювати ці істини собі зранку й перед сном, якщо чути себе, якщо любити, не очікуючи любові, якщо шанувати рідну землю, то й простір навколо вас буде чистий, як джерельна вода”, – наголосила реп-виконавиця.

Фанати висловили в коментарях враження від синглу:

“Нереально пронизливо! Браво”, “Дівчата, в саме серце”, Дівчата, ви фантастичні. Пісня неймовірна”, “Так ви гарно співаєте разом. Молодці, дівчата”.

Гурти “Брати Гадюкіни” й ТНМК презентували нове lyric video на спільну пісню “Гострі ножі”. Сингл випустили ще 2018 року. Музиканти ще тоді присвятили композицію війні, яку веде РФ проти України з 2014-го. Авторами ролику є Сергій Хаджава й Дмитро Кухарук.

У пісні натякають, що треба бути весь час готовими до будь-яких подій: “Квіти полийте, бо там кулемети, навіть якщо не повстануть, то хай полежать”, “І ще попросив, щоб у хаті були тільки гострі ножі”.