“Путін – с**а, еб***й пі***ас” – перехопили розмови російських полковників, на яких ті матюкають владу та генералів

Українські журналісти-розслідувачі отримали аудіозаписи, на яких російські полковники матюкають владу РФ.

Сварять президента РФ Володимира Путіна, міністра оборони Сергія Шойгу та генерала армії Олександра Дворнікова, який командує всіма силами РФ в Україні, повідомляють “Схеми”.

“Шойгу повністю некомпетентний профан”, “Путін с**а, еб***й пі***ас”, “Двірників взагалі легенда по уї**нству”, – йдеться у розмовах.

Запис отримали від українських розвідників.

Один з полковників, розмови якого записали, Максим Власов. Він керував ракетними дивізіонами при обстрілі Маріуполя 2015-го. Інший військовий медик Віталій Ковтун. Він родом з Вінничини. Але під час розмови закликав обстрілювати цивільні об’єкти та мирних жителів

“Витрачайте, н***й, ці бомби, кидайте їх, н***й. Навіть якщо не туди потрапили, нехай починають боятися, еб***те вокзалами, еб***те залізницями, еб***те, б***ь”, – каже він.

Обговорюють генерал-полковника Павла Плата – радника міністра оборони та начальника контрольно-наглядового управління Міноборони РФ. Він раніше працював у МНС, яке очолював Шойгу.

“Зібрав навколо себе цих еб***тих МНС-ників ну якщо в нас начальник інспекції генерал-полковник Плат, б***ь. Він взагалі в армії не служив, а звання він взяв із МНС, хоча це звання з порушенням всього закону, б***ь”, каже Власов.

Дворнікова вони називають лизоблюдом.

“Наплодили цілу плеяду лизоблюдов-у***нів. Он цей Дворніков, взагалі, легенда по уї***ству. Кінчений взагалі, просто кінчений. Це він якийсь зараз ось вигадав “антибендерівський кидок”. Ну, коротше, це взагалі кінчений, б***ь, безголовий ідіот”, описує генерала Власов.

Обговорювали і командувача військами Східного округу РФ Олександра Чайка.

“Я з вилами скоро піду, б***ь, до Кремлівської площі, е***ий в рот. Наплодили, б***ь, генералів, усяких там, Чаек-х***к, б***ь. І решти, б***ь. Спочатку людей покладуть, а потім, с*ка, б***ь, чекаємо, поки вони наших покладуть, б***ь. Вони підбадьорилися, е***уться, б***ь. Почитай, що вони там пишуть, усі, б***ь, задоволені”, каже Ковтун.

Росіяни не розуміють, чому Путін не наказав обстріляли ракетами Верховну Раду. Чому не помстилися за крейсер “Москва” та вибухи на російській території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Америка і весь світ. Всі проти Росії” – в окупантів чергова істерика. Заздрять українцям (18+)

“Це треба бути пі***асом, щоб одразу не відповісти на розбиті, б***ь, села. Як тільки, б***ь, села забомбили ці наші, одразу має, б***ь, прилетіти ракета”, каже Ковтун.

Ця розмова датована 14 квітня. В цей день Росія звинуватила Україну в обстрілі кількох сіл Бєлгородської і Брянської областей.

Російські командири брешуть Москві про свої “перемоги” в Україні. Перехоплену розмову загарбника з родиною опублікувала в Telegram Служба безпеки України.