“Кокаїнові інтелектуали” – Подоляк прокоментував звернення МЗС РФ до ВООЗ

Міністерство закордонних справ Росії звернулося до Всесвітньої організації охорони здоров’я з проханням вплинути на Київ, щоб Україна не чинила опору “спеціальній військовій операції”.

Україна таких вимог ніколи не прийме, повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у своєму Telegram.

“Тобто “кокаїнові інтелектуали” з російського міністерства цілком серйозно пропонують міжнародній організації передати нам ультиматум: українці, до вас додому прийшли ґвалтівники та вбивці, тому ви тихенько станьте до стінок і чекайте, поки вони пограбують, повбивають, поґвалтують. А потому займуть частину вашого дому й будуть там безунітазно бухати”, написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Дефіцит кокаїну” – в ОП прокоментували фейк РФ про ізраїльських найманців в Україні

За його словами, відповідне прохання є звичайним випадком дипломатичної деменції та залежністю від спеціальних стимуляторів у Росії. Водночас вже незабаром, внаслідок міжнародної ізоляції, Москва матиме контакт лише з Білоруссю, Еритреєю та гуманітарними організаціями.

“Втім, єдине, чим у ВООЗ можуть допомогти Кремлю, це організувати належне колективне психіатричне обстеження. І запропонувати програми адаптивної терапії. Безумовно, Київ може тільки вітати подібні лікувальні заходи”, – додав Подоляк.

Російська Федерація вимагає зняти санкції за розблокування українських портів з зерном, тим самим шантажує весь світ продовольчої кризою. Якщо у Кремлі заговорили про скасування санкцій, вважає Подоляк.