Шарій – шістка, Кадиров – валет, Путін-туз: зробили колоду карт “Битий рашизм”

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm створили картки про російських воєнних злочинців і кремлівських пропагандистів.

Про карти повідомив головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний.

20 років тому Центральне командування армії США випустило список розшукуваних воєнних злочинців у вигляді колоди карт, граючи в які військові США запам’ятовували свої цілі, розповів генерал.

“У 2022 році волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm продовжили цю традицію та за підтримки військового керівництва України, зокрема, і моєї, випустили дві колоди карт воєнних злочинців РФ та російських політиків і пропагандистів.

Тож, спільними зусиллями військових та волонтерів, зусиллями всіх людей доброї волі світу карта рашизму буде неодмінно битою, як на полі бою, так і в інформаційній площині.

Разом до перемоги!

Слава Україні!”, – написав головнокомандувач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просували кремлівську пропаганду, будували “мости” з Росією: Зеленського і Ткаченка закликали відсторонити з марафонів вісім ведучих

Карт – дві колоди. Називаються “Битий Рашизм” та “Воєнні злочинці РФ”, повідомляє InformNapalm.

“Перша для використання виключно серед військових, яка має здебільшого військові цілі, а друга – це колода для цивільного використання, персонажами якої є політики та пропагандисти РФ.

Друга колода більш публічна і несе більш психологічний ефект, наприклад, в ній “шістками” вказані маріонеткові ватажки “ЛНР” та “ДНР” і інші колаборанти типу Анатолія Шарія, чирвовою “десяткою” став Ілля Кива, вольтом – Рамзан Кадиров, бубнова дама – Скабєєва, а чирвова – Соловйов”, – пишуть.

У першу колоду входять російські офіцери, деякі генерали та полковники, включаючи командира 64-ї ОМСБр ЗС РФ, яка скоювала воєнні злочини у Бучі і якого ідентифікували та зробили відомим і підсанкційним волонтери InformNapalm.

Триває 78-ма доба спротиву України повномасштабній агресії Російської Федерації.

Втрати російських окупантів на 12 травня становили приблизно 26 тис. 650 осіб.

Росія втратила щонайменше десятьох генералів за останні два місяці, сказав колишній головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі, адмірал у відставці Джеймс Ставрідіс.