У Токіо Тіну Кароль зустрів японський мільярдер із букетом соняшників

Виконавиця Тіна Кароль прилетіла в столицю Японії Токіо. Там у неї запланований не лише благодійний концерт, а й зустріч з офіційними особами та дипломатами.

В аеропорту співачку зустрів японський бізнесмен і мільярдер Хіросі Мікітані. Він подарував артистці букет жовтих соняшників. Про зустріч Кароль повідомила в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пивоваров забрав у російських артистів права на свої треки: “Я ні з ким не спілкуюся”

“Надзвичайно вдячна великому другу України, філантропу Хіросі Мікітані за підтримку України. Далі буде”, – підписала вона спільне фото.

Мікітані, якому належить месенджер Rakuten Viber, пожертвував Україні $8,7 млн. Зробив це на другий день після початку війни, 25 лютого.

Для візиту Кароль обрала білу в’язану футболку із синьо-жовтим вишитим серцем від українського бренду Siyai.

У мережі з’явилася інформація, що українським зіркам заборонили в’їзд до Росії на 50 років. Причиною стали їхні публічні висловлювання про війну, яку веде РФ на території України з 24 лютого.

До списку тих, кому закрили в’їзд на територію країни-окупантки, потрапили 30 українців. Серед них – тревел-блогер Антон Птушкін, ексведучий “Орла та Решки” Андрій Бєдняков, колишнє подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, співачка Тіна Кароль та інші.