У Зеленського прокоментували російську маячню про наміри США влаштувати «голодомор»

Спікер Держдуми рф приписав Штатам те, що давно робить в Україні сама росія.

Про це у Telegram-каналі написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, відреагувавши на слова Володіна про те, що Вашингтон нібито «не вірить у перемогу Києва, а тому вивозить українське зерно, влаштовуючи таким чином голодомор.

Подоляк з іронією заявив, що «безумовно, після 77 днів війни світ просто впевнений у перемозі рф».

«Це ж так очевидно, правда? Усі із захопленням у прямому ефірі спостерігають, як «друга армія світу” та її іконостасні генерали активно борються за невелику свиноферму в одному із сіл Харківської області та незабаром візьмуть її. Або не візьмуть. Або «високоточну» ракету запустять від злості», – пише Подоляк.

Він підкреслив, гасло Володіна: «Капостити – то всім, воювати – то з цивільними».

«Безумовно, це Україна та світ, а не російські крилаті ракети 77 днів руйнують нашу інфраструктуру, включно з портами, пунктами перевалки, елеваторами, складами, щоб хоч якось насолити світу непостачанням зерна», – додає Подоляк.

Радник президента звернув увагу: виходить, за словами Володіна, весь світ інтенсивно «закредитовує» Україну безвідсотковими грошима, об’ємною гуманітарною допомогою, щоб створити тут проблеми.

«А як інакше? У росіян зараз у тренді «негативне зростання», «війна – це мир» і особливо яскраве попівсько-кирилівське «ми ніколи ні на кого не нападали». І так, Росію настільки зараз «люблять» у світі, що в БДСМ-форматі швидко розривають з нею геть усі контракти…

«Російський психіатричний батальйон просто вражає своїм інтелектом, «адекватністю», різнобічною схильністю до вербальних збочень та вишуканою пристрастю до катастрофічного ідіотизму. А також незнищенним бажанням усе це публічно демонструвати. Особливо вражає парочка «адекватів» Володін/Медведєв. Утім, підручники з психіатрії давно потребували апдейту новими яскравими прикладами», – резюмував Подоляк.