Зірковий шеф-кухар із командою готує 13-кілограмові харчові набори для українців

Іспансько-американський шеф-кухар і засновник World Central Kitchen Хосе Андрес із командою готує для українців, які постраждали від війни.

Він показав новий склад власної організації, який відкрили в Дніпрі. В Instagram опублікував відео звідти.

У ролику видно, як команда кухарів готує 13-кілограмові харчові набори для приготування їжі. Їх потім розвозять для людей в області, зокрема й для тих, хто мешкає біля фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто організував приїзд Анджеліни Джолі до України

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от José Andrés (@chefjoseandres)

Андрес заснував заклади в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі й Вашингтоні. Він понад 10 років годує людей у гарячих точках. Команда шеф-кухаря допомагала людям у Гаїті, Пуерто-Рико, Нікарагуа та Перу. А тепер готує для українців, які постраждали від російської агресії.

Спершу кухарі годували біженців на українсько-польському кордоні. Готували понад 200 тис. порцій їжі на добу. Нині Андрес готує для людей у різних містах України.

Американський режисер Кері Фукунаґа, який прославився завдяки фільму про Джеймса Бонда “007: Не час помирати” та серіалу “Справжній детектив”, перебуває в Україні та волонтерить разом із командою благодійного проєкту World Central Kitchen. Він допомагає їжею людям, які постраждали від агресії РФ.