Боремося зі стресом: як смачна їжа допоможе триматися в тонусі

Уже понад два місяці всі українці живуть у тривозі. Починають та завершують день з перечитування новин. Лишатися на плаву в таких умовах надзвичайно складно, але всі ми маємо працювати на перемогу, відповідно тримати в тонусі своє фізичне, а головне – психічне здоров’я. Підняти собі настрій можна будь-якими дрібницями, зокрема смачною їжею. Не буде зайвим потішити себе смаколиками, до яких звикли у звичному мирному житті.

“Щоб менше панікувати та приборкувати свій стрес, маємо намагатися по-максимуму займатися улюбленими та повсякденними для нас речами: ходити на роботу, обідати в улюбленій кав’ярні, гуляти парком. Усі ми боремося за перемогу України, кожен допомагає один одному, як може, відповідно повинні залишатися в енергетичному ресурсі. А цей ресурс якраз і беремо із дрібних моментів життя, які нас заспокоюють, наприклад, частування чимось смачненьким”, – говорить психолог Наталія Кожушна.

Це не означає, що варто заїдати стрес солодощами та фаст-фудом. Хорошою ідеєю буде замовити суші. Пригадайте, як часто збиралися з друзями в галасливій компанії перекусити азійськими стравами. Разом із тим суші ще й корисні. Головний компонент страви риба – хороше джерело білків, йоду, ряду вітамінів та мінералів, наприклад вітаміну D, жирів omega-3. Морські водорості норі містять багато поживних речовин, включаючи кальцій, магній, фосфор, залізо, йод, натрій, тіамін, вітаміни A, C та E. Додатково до ролів подають маринований імбир та пасту васабі. Імбир багатий на калій, магній, мідь і марганець. А васабі – потертий японський хрін – містить бета каротин, має антибактеріальні та антизапальні властивості.

Однак, таке багатство корисних елементів можна знайти лише у стравах зі справжніх та якісних продуктів. Тому не забувайте більш ретельно обирати, де купувати обід. Радили б замовити суші Київ у новенькому закладі преміальної доставки Baloo Sushi. Їхні шеф-кухарі приємно вразять вас азійськими стравами, приготованими виключно з продуктів преміум якості, та величезними порціями.

“Пріоритетом для нашої компанії є щасливі та вдячні клієнти. Тому ми постійно дивуємо не тільки великими й смачними ролами, а й різноманітними подарунками. Щотижня у нас проводяться акції та конкурси, котрі дійсно дарують можливість вигідно почастуватися найсмачнішою азійською кухнею”, – кажуть у Baloo Sushi.

Заклад гарантує відмінний сервіс, є швидка доставка суші в Києві. Замовити страви можна будь-яким зручним способом: за телефонами (063) 420 00 05, (098) 420 00 05 або на сайті baloosushi.com.ua. Там знайдете меню та рецепти для домашнього приготування їхніх фірмових страв.