Росіяни обстріляли волонтерів і поліцейських на Луганщині

Під містом Попасна на Луганщині російські окупанти обстріляли автомобіль із волонтерами.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

“Росіяни відкрили вогонь по автомобілю з волонтерами, який рухався у напрямку Попасної, – зазначив Гайдай. Це сталося опівдні 29 квітня. У транспортному засобі перебували два місцеві жителі та вінничанин. На щастя, обійшлося без жертв. Як я повідомляв раніше, в одній із пожежно-рятувальних частин втрати учора двох бійців госпіталізовано. Баротравму голови та осколкові поранення обличчя вони отримали при виконанні під час виклику до Лисичанська”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі розповіли про найближчі плани ворога

У Лоскутівці, що поблизу Лисичанська, вчора ввечері загинув 70-річний чоловік. А приблизно в той же час на вулиці міста отримав поранення лисичанин.

“Ще невідома кількість жертв внаслідок обстрілів Гірської громади, яких росіяни завдавали вчора протягом дня, – розповів Гайдай. – У Гірському та Оріховому ворогом зруйновані щонайменше 15 будинків. Заходи щодо встановлення можливих додаткових пошкоджень та постраждалих осіб ще тривають”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чеченці пострілялися з бурятами під Чорнобаївкою: Арестович назвав переможців

Також стало відомо, що під час доставки ліків та медикаментів до лікарні в Сіверськодонецьку під мінометний обстріл потрапили службовий поліцейський автобус, а також власний автомобіль співробітника поліції. Постраждалих немає.

На Миколаївському напрямку російські окупанти застосовують аеророзвідку.