Без цензури: Макс Барських записав “саундтрек” підтримки бойового духу українського народу

Співак Макс Барських презентував кліп на пісню Don’t fuck with Ukraine. Композицію присвятив ЗСУ та народному спротиву.

Don’t fuck with Ukraine – артист назвав саундтреком підтримки бойового духу українського народу. Зібрали фрази, які стали впізнаваними під час повномасштабної війни – без цензури. Куплети Барських виконує англійською, приспів – українською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “У дві валізи – все минуле”: Антитіла записали спільну пісню з британським співаком Едом Шираном

За словами виконавця, після ліричної воєнної колискової “Буде весна” співакові захотілось створити такий інтернаціональний трек, який покаже силу українців усьому світові.

“Багато хто з самого початку не вірив в Україну, і думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Однак, вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російським нашестям. І цей прецедент змінює не лише нашу країну, але й увесь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи”, – коментує Макс.

Нова пісня Барських присвячена українським військовим, честь і мужність яких вражає співака особисто. Також вона стосується і народного спротиву, завдяки якому світ є свідком народження єдиної сили України.

Раніше ми писали, що за час повномасштабної війни Росії проти України музиканти записали патріотичні пісні, що піднімають бойовий дух. Серед них – ліричні композиції та драйвові треки.