На Київщині знайшли ще одне масове поховання цивільних

Правоохоронці знайшли чергове масове поховання близько 900 цивільних осіб у Київській області, на територіъ, яка була під тимчасовим контролем окупантів у березні.

Президент Володимир Зеленський повідомив про це в інтерв’ю для польських ЗМІ.

“Міжнародні інституції інколи, дійсно, повільно діють й іноді когось не можна знайти я маю на увазі, не можна притягнути до відповідальності через брак тих чи інших доказів, хоча є свідки, хоча всі це бачили. Але вони ж забирають сліди своїх злочинів пересувні крематорії, які росіяни завезли і спалили людей, трупи. Проте, слідчі шукають і знаходять. Уявіть собі, було стільки вбитих, що, незважаючи, що вони спалили частину трупів, знову знайшли могилу 900 людей у Київській області. 900 людей!” – сказав президент.

Він наголосив, що досі не відомо, скільки людей загинуло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали морг у Бучі, куди звозять вбитих росіянами

“Будуть наслідки, буде слідство, буде потім перепис населення. Треба ж знайти всіх загиблих від рук російських окупантів”, – наголосив Зеленський.

У селищі Мангуш російські окупанти могли захоронити від трьох до дев’яти тисяч маріупольців. На це вказує співставлення з супутниковими фото захоронення в Бучі, де було виявлено 70 людей.