Російські окупанти катували й застрелили бойового медика на Харківщині

У селі Гусарівка Балаклійського району Харківської області знайшли тіло 27-річного медика, який брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході країни.

На його тілі – чисельні садини. У загиблого прострілені коліна та стопа, черепно-мозкова травма. Причиною смерті стала куля, що влучила в груди, повідомив начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Азов” ліквідував у Маріуполі понад тисячу окупантів

На дорозі між Гусарівкою та Шевелівкою також знайшли авто, яке розстріляли російські загарбники. У машині виявили тіла родини – чоловіка, жінки та їхнього трирічного сина.

“Мені вже не вистачає культурних слів, щоб висловити ставлення до цих нелюдів, які прийшли на нашу землю. Ми маємо ще десятки заяв і свідчень мародерства та відкритих грабунків, що спричинили окупанти. Гребуть усе: від кухонних приладів до автомобілів. І це лише один населений пункт. Гадаю, нас чекають ще нові “Бучі”, “Гостомелі”, “Бородянки”, – написав Болвінов.

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирних жителів Харківщини, наносити артилерійські та мінометні удари по житлових районах. У Харківському районі росіяни влучають по цивільній інфраструктурі, вулицях селищ, площах і навіть цвинтарях.