СБУ про “замах” на російського пропагандиста Соловйова: “Сам захлинеться”

У Росії оприлюднили інформацію, що нібито “затримали шістьох неонацистів”, які “хотіли вбити громадського діяча Володимира Соловйова на замовлення СБУ”.

У Службі безпеки України відреагували на черговий “креатив” ФСБ Росії, оприлюднивши допис у Telegram-каналі.

“СБУ не має жодних планів щодо вбивства В.Соловйова. Водночас, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самотужки захлинутися у “продуктах” власної низькопробної пропагандистської діяльності”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віллу українофоба Соловйова “залили кров’ю”

Також прокоментували і заяву про те, що Соловйов нібито “громадський діяч”: “Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом – російським аналогом Геббельса – котрий обов’язково відповідатиме за свої злочини в міжнародних судах після перемоги України”.

У відомстві додали, що “не мають намірів всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб, котрі просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії”.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що група терористів нібито планувала вбити пропагандиста Володимира Соловйова. Путін додав, що у затриманих виявили “націоналістичну літературу”.