П’ять кроків, як зберегти інтимні стосунки на відстані

Відстань може бути випробовуванням для інтимних стосунків, особливо під час війни.

Проте, навіть якщо ви з партнером у різних містах, є способи зберегти інтимний зв’язок. Є кілька порад, як це зробити, пише Self Lover

Віртуальна близькість

Використовуйте сучасні технології, щоб зберегти візуальний контакт і спілкування. Відеодзвінки, відео та фотографії допоможуть відчувати себе ближче до партнера. Під час спілкування використовуйте інтимні іграшки та смарт-вібратори. Вони мають функції дистанційного управління, тож навіть на відстані ви зможете отримати спільне задоволення.

Діліться фантазіями та еротичними повідомленнями

Відправляйте спокусливі повідомлення або листи. У них розповідайте про свої бажання та фантазії. Це підтримає сексуальну енергію та вогонь в інтимних стосунках.

Підтримуйте емоційний зв’язок

Звертайте увагу на емоційний зв’язок із вашим партнером. Спілкуйтеся про свої почуття, ставтеся з розумінням до його/її потреб та підтримуйте емоційно. Проявляйте співчуття до сильних емоцій, які можуть виникати у вас або вашого партнера.

Приділяйте час власному самозадоволенню

Доглядайте за собою. Займайтеся фізичною активністю та задовольняйте свої інтимні потреби. Наприклад, партнерки можуть робити це за допомогою вібраторів для жінок. Це збереже свою сексуальну енергію та здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати шалений оргазм: топ 5 іграшок для неї

Зберігайте віру в майбутнє

Плануйте зустрічі та спільні події, які допоможуть вам зблизитися після возз’єднання. Бути на відстані від коханої людини під час війни непросто. Пам’ятайте, ваша любов і зв’язок є міцним, а цей період пройде. Зосередьтеся на позитивних моментах, спільних цілях та мріях, які ви хочете втілити разом після перемоги.

Смарт-іграшки для сексу давно вже увірвалися в наше життя та стали справжнім порятунком для багатьох пар. Зокрема, такі іграшки часто приходять на допомогу тим, хто через ті чи інші обставини виявляється далеко від коханих.

Смарт-іграшки відрізняються від звичайних тим, що мають можливість синхронізації зі смартфоном через спеціальний додаток. Таким чином, навіть будучи на відстані від партнера, Ви все одно можете дарувати задоволення йому (або їй). Вам двом більше не доведеться обмежуватись можливостями своїх рук!