Росія скинула авіабомби на Зміїний ‒ у ЗСУ розповіли подробиці ворожих ударів по Одещині

У ніч проти 11 лютого російські загарбники продовжували тероризувати Одещину.

Ворог двічі атакував область авіацією. Про це повідомив спікер оперативного командування “Південь” Владислав Назаров.

Росія обстрілювала Одещину з різних видів озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ атакувала ракетами Харків: подробиці про постраждалих і руйнування

“Намагаючись створити панічні настрої серед населення у прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров’ям районах, рашисти спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування. Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши чотири авіабомби”, ‒ зазначив Назаров.

Він також повідомив, що з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму росіяни застосували три протикорабельні ракети “Онікс”, якими влучили у прибережну зону. Людських втрат та постраждалих немає.

Ворог атакував Одещину з літаків та берегового комплексу “Бастіон”, уточнив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

“Вчергове наголошую, що у військовий час не всі події можна коментувати, чи виставляти на загал. Я сподіваюсь що всі це розуміють, тож прошу всіх також утриматись від коментарів щодо певних моментів, які з’являються в соціальних мережах”, наголосив Марченко.

Ввечері 10 лютого російські загарбники атакували критичну інфраструктуру України у кількох регіонах. Зі східного узбережжя Азовського моря росіяни запустили по Україні іранські дрони-камікадзе. Українські захисники знищили 20 ударних дронів-камікадзе “Shahed-136/131.

Минулої доби під час масованого ракетного удару по Україні Росія випустила 106 ракет. Ворог, зокрема, бив по цивільній інфраструктурі. Росіяни застосували 32 зенітних керованих ракети С-300 та 74 крилатих ракети повітряного і морського базування. Із них 61 знищили українські захисники.