Росіяни смертельно атакували Донеччину: перші подробиці й фото

Вночі росіяни обстріляли відносно далеку від фронту Карлівку Новогродівської громади, там пошкоджено будинок.

На Волноваському напрямку ворог застосував “Гради” в Богоявленці, під постійними обстрілами Вугледар, заявив уранці 11 лютого голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

“На Донецькому напрямку під вогнем Мар’їнка, Георгіївка та Максимільянівка. В останній зруйновано будинок. Курахівська громада зазнала п’ятьох обстрілів. В Успенівці поранено трьох людей, пошкоджено 17 будинків, школу, адмінбудівлю та крамницю. На ранок Авдіївка зазнала артобстрілу та обстрілу з “Градів”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог з новою силою вгатив по Херсону: що відомо

На Горлівському напрямку три будинки пошкоджено у Костянтинівській громаді. Два з них в Олександро-Шультиному та один в Іванопіллі. У Соледарській громаді пошкоджено п’ять будинків у Федорівці та зруйновано два будинки у Васюківці.

“У Бахмуті пошкоджено адмінбудівлю та дев’ятиповерхівку. У Красній Горі Бахмутської громади загинула людина. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Торецьку та три будинки у Петрівці”, додав Кириленко.

Вчора по Харкову та Харківській області було завдано масованого ракетного удару. Є пошкодження об’єктів енергогенеруючої критичної інфраструктури. Унаслідок одного з ракетних ударів отримали поранення вісім цивільних.