Коли краще іти до перукаря і шукати нову роботу – гороскоп на 24-25 вересня

24-25 вересня займіться прибиранням у домі й саді. Повикидайте мотлох з хати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Дні напередодні молодика не сприятимуть оптимістичному настрою, – говорить астрологиня. Турбуватиме безсоння. Підвищується внутрішня тривожність. Погано почуватимуться схильні до депресивних станів люди. Швидко наставатиме втома. Добре подумайте, перш ніж давати обіцянки. Обставини завадять вам дотриматися слова. Проведіть ці дні з приємними для вас людьми. Нову зачіску робіть у суботу. У неділю не змінюйте нічого у своїй зовнішності, бо тільки нашкодите. Пошуки нової роботі відкладіть на жовтень”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Поруч завжди буде той, хто підтримує і надихає. Усе вдасться, бо маєте гарних покровителів. Важко буде лише домовитися з керівництвом. Просити про підвищення не варто, як і подавати заяву до суду чи оформляти спадщину.

Телець (21 квітня 20 травня)

Гарно працюватиме пам’ять. Продовжуйте вчити іноземні мови. Вирушайте у подорож Україною, досліджуйте місця, де народилися предки. Найбільше встигнуть ті, хто поруч мають людину, яка надихає.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не будьте надто нав’язливими у стосунках. Вам кортить романтики. Коханих влаштовує вечір, проведений на дивані перед телевізором. Подивіть разом сімейну комедію.

Рак (22 червня 22 липня)

Не йдіть всупереч переконанням. Серцем відчуватимете більше, ніж ті, хто довіряє тільки розуму. Якщо хочете розібратися у стосунках з другом чи коханим, розпочніть розмову першими. Інакше так і не зрозумієте, чому вони уникають зустрічі.

Лев (23 липня 23 серпня)

Будьте обережні з обіцянками і власними бажаннями. Не сваріться з батьками та коханими. Горніться до тих, кого любите. Не зловживайте енергетиками та кавою, щоб не спровкувати гіпертонічний криз.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не шукайте заміну коханій людині. Після зустрічі з колишніми партнерами нахлинуть старі почуття. Не давайте їм шансу знову завдати вам болю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде цьогорічна зима суворою синоптики зробили прогноз

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Одноманітність дратуватиме. Хотітиметься змін, тому затієте ремонт чи перестановку меблів у квартирі. Заробіток зростає, та нагадають про себе борги. Ще одна робота зараз стала б у нагоді.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Романтичний настрій у вихідні підштовхне до рішучих кроків. Освідчуйтеся, переїжджайте жити до коханих. Вдалий час для весіль. Вінчатися будуть пари, які одружилися багато років тому, але живуть без церковного шлюбу. Плануйте поповнення у родині.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Вдасться завойовуйте прихильність тих, хто давно подобається. На першому побаченні зумієте справити враження. Швидко скинути зайві кілограми допоможуть ранкові пробіжки.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Покращити стосунки з коханими поки не вдасться. Сварки спалахуватимуть через низькі заробітки. Стримуйте у собі азарт покупця. Не ведіться на акції та рекламу. Пам’ятайте: безкоштовний тільки сир у мишоловці.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Дратуватиме, що коханим від вас треба тільки гроші. Вони активно розпоряджатимуться сімейним кошторисом. Забагато витрачатимуть на одяг та аксесуари. На комунальні послуги коштів забракне. Залишайтеся терплячими.

Риби (21 лютого 20 березня)

Почуватиметеся щасливчиком. Буде достатньо сил та енергії. Втілюйте у життя свої плани та мрії. У вихідні зустрінете цікавих людей.

В Україні вихідними очікується прохолодна погода. Синоптики розповіли, де чекати заморозків.