Енергетики підключили 18 населених пунктів після обстрілів

Енергетики підключили 18 населених пунктів після обстрілів

Фото: Укренерго

Енергетики максимально швидко лагодять пошкоджені енергооб’єкти

Ремонтники ліквідували наслідки ракетної атаки та артобстрілів російських агресорів у двох регіонах України.

За минулу добу ремонтні бригади ДТЕК повернули світло для понад 14 тисяч споживачів у 18 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей після російських обстрілів. Про це повідомила пресслужба енергохолдинга у вівторок, 5 березня.

Так, вчора на Донбасі ремонтники ліквідували наслідки бойових дій та відновили енергозабезпечення для 11,8 тисяч клієнтів в 13 населених пунктах, що були знеструмлені через бойові дії. 

А на Дніпропетровщині енергетики повернули світло для 2,6 тисяч сімей, чиї домівки залишилися без електропостачання внаслідок ракетної атаки та артобстрілів.

“Попри регулярні обстріли Донеччини та Дніпропетровщини енергетики продовжують докладати максимальних зусиль, щоб швидко лагодити пошкоджені ворогом енергооб’єкти”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за два місяці 2024 року енергетики ДТЕК повернули світло понад 1,1 млн українців, що були без електроенергії через російські обстріли.

Також повідомлялося, що у ДТЕК опановують технологію ремонтів електромереж без відключень світла у клієнтів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp