Спаллетті: Я не міг викликати всіх футболістів, але деяких зміг

Спаллетті: Я не міг викликати всіх футболістів, але деяких зміг

Фото: figc.it

Спалетті впевнений у своїх підопічних

Головний тренер збірної Італії розповів про ситуацію в команді перед грою з командою України.

Збірна України важчий суперник ніж Північна Македонія. Про це на пресконференції перед грою з “синьо-жовтими” заявив новий наставник “Скуадри Адзурри” Лучано Спалетті.

Водночас фахівець певен, все в руках його підопічних, які зможуть перемогти українців і вийти на чемпіонат Європи, якщо покажуть свою гру.

“Ми перебуваємо в ситуації, з якою легко впоратися: ми маємо здобути перемогу в усіх матчах, що залишилися. Ми не можемо грати на нічию. Ми маємо отримувати задоволення від гри. Нам варто знайти рішення рівняння, де є задоволення та результат. Слід важко працювати. Ми жадаємо перемагати, демонструючи хороший футбол, чого нам не вдалося в Скоп’є проти Північної Македонії.

Збірна України? Вона — більш організована команда, ніж македонці. В українців є чітке уявлення про те, якими мають бути позиції при володінні м’ячем. Гадаю, вони намагатимуться побудувати свої дії на швидких контратаках. Просто подивіться на гол, який вони забили Англії. Ми маємо тримати м’яч, аби відчиняти вузькі дверцята в їхній обороні.

Доннарумма вийде в старті. На Сан-Сіро йому не пробачили його вчинок, тому що він вундеркінд, який квапив процес. Нормально припускатися помилок, але таланти повинні поважати свої якості, інакше це виглядає зарозуміло.

Я не міг викликати всіх футболістів, але деяких зміг. Телефонував і Верратті, але не думаю, що його відповідь була “ні”. Навпаки, він сказав, що радий, що я йому зателефонував, Бонуччі сказав те ж саме. Незважаючи на всі труднощі, вони хочуть допомогти збірній”, – цитує Спаллетті Football Italia.

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними Італії та України відбудеться сьогодні, 12 вересня, в Мілані на стадіоні Сан-Сіро. Початок гри о 21.45 за київським часом.

Раніше очікуваннями від матчу поділився головний тренер збірної України Сергій Ребров.

korrespondent.net проводитиме онлайн-трансляцію матчу Італія – Україна.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet