Забарний: Італійцям потрібна перемога, але і нам вона потрібна

Забарний: Італійцям потрібна перемога, але і нам вона потрібна

Фото: Getty Images

Забарний вдячний українським уболівальникам

Захисник збірної України поділився очікуваннями від майбутнього матчу кваліфікації Євро-2024.

Збірна України грає для громадян країни, а тому хотілося б бачити більше українців на стадіонах. Про це перед грою з Італією у відборі до Євро-2024 заявив захисник національної команди Ілля Забарний. Футболіст подякував уболівальникам за підтримку у матчі з Англією, та пообіцяв грати на перемогу у поєдинку проти Італії.

“Ми знаємо, що італійцям дуже потрібна перемога. Але нам вона потрібна також. Будемо викладатися максимально, грати для своєї країни, боротися за будь-який шанс. Подивимося, що буде.

Проти Англії був добрий матч, ми зробили хорошу справу, виклалися максимально. Настрій після поєдинку гарний, готуємося до Італії. Щодо фанатів Борнмута, то вони привітали мене, побажали успіхів, сказали, що чекають перемог.

Усі гравці Борнмута побажали успіхів. Звісно, говорили, що шансів немає, але просто побажали успіхів. Щодо виступів в Англії, то були важкі матчі, хороші суперники. Дуже добре, що я почав грати, набирати свої кондиції, упевненість. Це плюс для збірної. Я думаю, усі, хто грав в Англії, розуміють, що там за рівень, яка інтенсивність у всіх сенсах. Тому хотілося б бачити більше наших гравців, які представляють країну за кордоном.

Хочу подякувати всім уболівальникам, які прийшли на гру з Англією. Атмосфера була неймовірною. Це дуже емоційний момент, коли бачиш увесь стадіон в українських прапорах. Усі знають, який зараз час, важливо, аби підтримували кожного українця. Звісно, будемо чекати на вболівальників, бо це наше серце, ми граємо для нашої України”, – наводить слова Забарного офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними Італії та України відбудеться сьогодні, 12 вересня, в Мілані на стадіоні Сан-Сіро. Початок гри о 21.45 за київським часом.

Раніше очікуваннями від матчу поділився головний тренер збірної України Сергій Ребров.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet