Салах не поїде до Саудівської Аравії і залишиться у Ліверпулі – ЗМІ

Салах не поїде до Саудівської Аравії і залишиться у Ліверпулі - ЗМІ

Фото: Getty Images

Салах продовжить виступати за Ліверпуль

Англійці відмовились продавати єгипетського форварда на Близький Схід та шалених грошей за трансфер.

Мохамеда Салаха не буде у Саудівській Аравії, принаймні поки що. За інформацією Foot Mercato, єгипетській форвард залишається гравцем Ліверпуля і не поїде з команди найближчим часом.

Нагадаємо, раніше з’явилась інформація, що нападника дуже хоче бачити у своєму складі саудівський Аль-Іттіхад. Спочатку клуб пропонував Ліверпулю 100 мільйонів євро, а самому гравцю – контракт на 3 роки з можливістю заробити 500-600 мільйонів доларів на рік.

Після цього видання Daily Mail повідомило, що Аль-Іттіхад готовий зробити Салаха найдорожчім футболістом світу. За гравця англійському клубу пропонували 200 мільйонів фунтів. Утім “мерсисайдці” відмовились продавати його. Трансферне вікно у Саудівській Аравії зачиняється вже сьогодні, 7 вересня.

Нагадаємо, Салах виступає за Ліверпуль з літа 2017 року. Минулого літа єгиптянин підписав новий трирічний контракт з клубом, що зробило його найбільш високооплачуваним гравцем в історії команди з зарплатнею приблизно 350 тисяч фунтів на тиждень.

Зазначимо, Аль-Іттіхад- діючий чемпіон Саудівської Аравії, цього літа клуб підписав таких зірок, як Фабіньйо, Карім Бензема, Н’Ґоло Канте та Жоту.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet