“Бавовна” у Москві: Юсов натякнув, де бабахне наступного разу

Удари по РФ, зокрема по Москві, продовжуватимуться.

Під прицілом всі об’єкти, які пов’язані із російською військовою агресією. Про це сказав представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов в ефірі ТСН.

Цілі обговорювати неправильно, бо ворог теж слухає і бачить, зауважив він.

“Але говорити про наслідки ми можемо. Так, сьогодні всі об’єкти, які пов’язані із російською військовою агресією, зі структурами, які причетні до цієї агресії є вразливими. Сьогодні столиця держави-агресора є незахищеною”, заявив Юсов.

Він пояснив, що основні російські сили і засоби, зокрема протиповітряної оборони, радіоелектронної боротьби, путінський режим розосередив на тимчасово окупованих українських територіях.

Так чи інакше, продовжує він, це має потужний вплив на зазомбоване російське населення. Ба більше, це впливає на російські еліти.

“І далі буде, поки вони не залишать українську землю, поки воєнні злочинці не заплатять за свої злочини”, підсумував Юсов.

У кількох районах Москви та Підмосков’я вночі 18 серпня було чути вибухи. Вибух був чутний у кварталі “Москва-Сіті” в районі веж “Еволюція” та “Федерація”. Також повідомляється, що один безпілотник впав на Експоцентр у Москві.

Звуки вибухів також були чутні над підмосковним Одинцовим, у Трьохгірці та Красногорську.

У Росії з хмарочосу “Москва-Сіті” 18 серпня терміново евакуювали кілька тисяч людей після анонімного повідомлення про загрозу атаки безпілотника, яке в підсумку не підтвердилося.