У Маріуполі окупанти скинули дівчину з дев’ятого поверху: шокуючі подробиці

Зафіксовано чергове вбивство жінки “цивільними” окупантами в Маріуполі.

Зранку 27 липня місцеві (попередньо узбеки Gazeta.ua) скинули з дев’ятого поверху будинку по пр. Металургів 127 (напроти ресторану “Гуси-Лебеді”) дівчину. Під час падіння вона зачепилась ногою за балкон та їй відірвало кінцівку. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти замінували всі мости у Маріуполі Андрющенко

“Дівчинка не вижила, велика калюжа крові та відірвана кінцівка. Таку картину навіть уявити страшно”, написав Андрющенко.

Також радник мера Маріуполя зазначив, що злодії уникнуть покарання.

“Думаєте, їм щось буде? Не думайте. Не буде. Поліцаї записали в протоколі огляду тіла “невідомі”, при тому, що “невідомі” стояли поруч. Жах охоплює моє місто”, наголосив Андрющенко.

Через тимчасово захоплений росіянами Маріуполь Донецької області фіксують найбільше від початку літа переміщення військової техніки ворога в напрямку окупованих Мангуша та Бердянська на Запоріжжі.

Відео від місцевих партизанів у Telegram опублікував 24 липня радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. Йдеться про вантажівки з боєприпасами та причепленими гарматами класу “Рапіра”, паливозаправники та автобуси з живою силою.