Битва за Донбас: Кириленко повідомив трагічні новини

Минулої доби, 11 лютого, окупаційні війська Росії продовжили накривати вогнем Донецьку область.

Під обстріли потрапила низка населених пунктів. Є жертви. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

Волноваський напрямок

Окупанти періодично обстрілювали Вугледар та околиці громади. Інформація про постраждалих не надходила.

Донецький напрямок

Гучно було у Курахівській громаді. Ворог обстріляв село Веселий Гай. Пошкоджені дев’ять будинків у Курахівці та три будинки у Гострому.

У ніч на 12 лютого тривали артобстріли Мар’їнської громади: Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки. Також з артилерії росіяни вгатили по житловому кварталу Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великий наступ росіян на Луганщину: влада повідомила останні новини

Горлівський напрямок

Одна людина загинула і дві поранено у Бахмуті. Пошкоджено адмінбудівлю та два приватні будинки. У Соледарській громаді пошкоджено чотири будинки у Васюківці, стільки ж у Міньківці та один у Федорівці.

Одна людина поранена у Ступочках Костянтинівської громади.

Лисичанський напрямок

Ворожими обстрілами пошкоджено двоповерхівку та приватні будинки у Сіверську. У Лиманській громаді зруйновано будинок у Ставках. Численних обстрілів зазнали Торське, Зарічне і Терни.

9 лютого радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що новий і масштабний наступ армії РФ в Україні вже розпочався, масштабні бої тривають на Донбасі.

Того ж дня керівник Луганської області Сергій Гайдай підтвердив, що загарбники розпочали новий наступ у Луганській області. Сили оборони України постійно відбивають ворожі атаки в регіоні. Успіху ворог не має, сказав Гайдай.

11 лютого Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах 11 населених пунктів Донбасу.