Діодний лазер для епіляції Primelaser – інноваційна VCSEL технологія

Діодні лазери забезпечують більш точні, швидкі та довговічні результати порівняно з іншими методами видалення волосся. Постійне зменшення кількості волосся зазвичай досягається за 4-6 сеансів в залежності від індивідуальних особливостей пацієнта, включаючи колір шкіри, текстуру волосся, гормонального фону, розподіл інтенсивності росту волосся в певних зонах, а також циклу росту волосся в зоні епіляції.

Переваги лазерної епіляції волосся

Ефективність. Порівняно з іншими методами лікування, діодний лазер краще проникає і пошкоджує волосяні фолікули. Всього за кілька процедур клієнти бачать результати, які зберігаються роками.
Без болю. Лазер Primelaser містить вбудоване охолодження шкіри під час процедур, що значно зменшує будь-яку “біль”, яку відчуває клієнт.
Менше сеансів. Лазерне видалення волосся дає результати набагато швидше, тому потрібно менше сеансів, а також це забезпечують більш високий рівень задоволення пацієнтів.

Чому варто купити діодний лазер в Primelaser?
Збільшений ресурс імпульсів

Для звичайного діодного лазера кожна маніпула має обмежену кількість імпульсів, які вона може виробляти, перш ніж її потрібно замінити. Ресурс маніпули Праймлазер становить до 50 млн.імпульсів, що дозволяє значно заощадити на придбанні нових маніпул.

Збільшення ефективності видалення волосся за рахунок VCSEL технології

Чим менше часу займає лікування, тим більше клієнтів ви можете обробити. VCSEL технологія і матрична структура лазерного модуля дозволяють рівномірно розподілити енергію по всій площі лазерного чіпа і зменшити навантаження на кожен діод, що забезпечує набагато більш кращу ефективність видалення волосся в порівнянні зі звичайною технологією пластинчастого лазерного модуля.

Безперервний робочий час

Діодний лазер Primelaser може працювати без зупинок протягом цілого дня, що дозволить вам прийняти максимальну кількість клієнтів.

Технічна підтримка та обслуговування

Апарат лазерної епіляції Праймлазер не вимагає заміни різних фільтрів, тому що використовує ефективну систему водяного охолодження. При виникненні поломок ви завжди можете звернутися до технічних фахівців компанії в Україні, які зможуть вирішити проблеми в найкоротші терміни.

Навчання

Компанія Primelaser проводить безкоштовне навчання вашого персоналу. У штаті компанії працюють досвідчені тренери, які навчать ваших працівників всім протоколам процедур.